بلیط استخر No Further a Mystery
بلیط استخر No Further a Mystery
Blog Article
منبع عکس: سایت کویرها و بیابانهای ایران (عکاس: قربان چاله سرائی)
قم از نگاه بیگانگان؛ محمدجواد صاحبی در این کتاب در ذیل بخش هایی با عنوان قم در دوران آق قوینلو، صفویه، قاجاریه، مشروطه، پهلوی و معاصر به معرفی آن از نگاه مسافران خارجی پرداخته است.
روایاتی از تاریخ قم نیز حرم مطهر را محل دفن تعدادی از امامزادگان از جمله زینب از نوادگان امام رضا (ع)، میمونه و ام محمد دختران امام جواد (ع) نیز معرفی شده است.
یکی از دیدنیهای اطراف قم کویر غدیر اسب یا دریاچه نمک غدیر اسب است. این کویر، یکی از سه کویر نکمزار مسیله محسوب میشود که بهشکل دایرهای است و چهار کیلومتر قطر و سه هکتار مساحت دارد.
این صفحه آخرینبار در ۱۳ فوریهٔ ۲۰۲۴ ساعت ۰۸:۴۵ ویرایش شدهاست.
طبق مدارک تاریخی، قدمت آن به بیش از سه هزار سال میرسد. عبادتگاه خصر نبی (ع) در یکی از مرتفعترین نقاط قم قرار دارد و همه ساله میزبان گردشگران بسیاری از سراسر ایران است.
بزرگراه بسیج-روبروی بزرگراه شهید محلاتی (آهنگ)-خیابان شهید فهمیده
کرج، جاده ملارد شروع قیمت از ۸۸,۰۰۰ تومان ۱۲٪ تخفیف آقایان خانمها خرید استخر چهارفصل (روباز) هودین و هورام تهران
جالب است بدانید که پادشاهان ???? ????? ?????? بسیاری از تاریخ ایران (شاه عباس دوم، شاه صفی و...) و بزرگان و ??? علمای سرشناس متعددی در جوار این بانوی بزرگوار دفن شدهاند.
بازگشایی زیارتگاه های مذهبی : امکان زیارت با رعایت اصول بهداشتی
شاهان صفوی به قم نگاه ویژهای داشتند. در دوره حکومت آنان، برخی از بناهای تاریخی قم مانند حرم حضرت معصومه و مسجد امام حسن عسکری بازسازی شد. نخستین ضریح مرقد حضرت معصومه در ??? دوره شاه طهماسب اول ساخته شده است.
[۵۲] برخی نیز شرکت سائب بن مالک اشعری در قیام مختار و مخالفت فرزندش محمد بن سائب با حجاج بن یوسف ثقفی را از نشانههای گرایش آنان به اهل بیت دانستهاند.[نیازمند منبع] یاقوت حموی خبر داده است که همه اهل قم شیعه امامی بودند ??? ?? ????? و در میان آنها کسی یافت نمیشد که نامش ابوبکر و عمر باشد.[۵۳] و مقدسی گفته که کنیه بیشترشان ابوجعفر بوده است.[۵۴] برخی از جغرافیدانان مانند مقدسی،[۵۵] سمعانی،[۵۶] اصطخری [۵۷] و دیگران[۵۸] اهل قم را شیعه معرفی کردهاند.
شهرک ژاندارمری – بلوار مرزداران – ??? ?? ????? ?????? خ اطاعتی شمالی – پونه ۳
مدرسهی فیضیه، مکانی است مهم و ارزشمند در ایران که زمان احداث آن متعلق به دوران حکومت صفویان است. علما و مجتهدین بسیاری در این مکان سکونت داشتند و به تحصیل، تدریس و تحقیق پرداختند.